PP_PPL_PT_DT_DD_GINZ
Denktekenen Doos van Denkdobbelen Doosje van de Praatprikkels Doosje van Praatplaatjes Doos van Praattoppers Cover van Een goudvis in de zee
Filosovaardig Schoolbreed Filosofiepakket – met gratis setjes doorvraagkaarten

Filosovaardig Schoolbreed Filosofiepakket – met gratis setjes doorvraagkaarten

 118,35

Met het Filosovaardig Schoolbreed Filosofiepakket heb je voor alle leeftijden materialen in huis om te gaan filosoferen op een laagdrempelige manier. Nu met 10 (of meer) gratis setjes van 30 doorvraagkaarten.

Op voorraad

Cadeautje bij je bestelling
Handige boekenlegger met vragen en tips om over verhalen in gesprek te gaan. 

Start in 2022 schoolbreed met filosofie voor kinderen met het Filosovaardig filosofiepakket voor groep 1 t/m 8. Met deze verhalen, kaartensets en spellen zet je kinderen makkelijk aan tot filosoferen.

Met het Filosovaardig Schoolbreed Filosofiepakket heb je voor alle leeftijden materialen in huis om te gaan filosoferen op een speelse en laagdrempelige manier. In het pakket zitten alle (fysieke) uitgaven van Filosovaardig.

Wat krijg je dan?

Praatprikkels, 50 filosofische vragen voor kinderen, bekroond met de Berrie Heesen Prijs 2012. (Vanaf 6 jaar)

Praatplaatjes, om te filosoferen met kleuters en alle andere mensen. Een set met 48 onderzoeksvragen en 50 aansprekende, grappige plaatjes om met kinderen filosofische vragen te onderzoeken. (Vanaf 4 jaar)

Praattoppers, coachkaarten voor betere gespreksvaardigheden. Met 30 coachkaarten en een activiteitenwijzer. (Vanaf 8 jaar)

Denkdobbelen, het meest creatieve doe- en denkspel dat er is. Je kunt ermee tekenen, toneelspelen, dichten, verhalen schrijven, beweegspelletjes doen, uitvindingen maken en nog veel meer. En je kunt Denkdobbelen gebruiken als denkprikkel voor serieuze en minder serieuze denkgesprekken. (Vanaf 4 jaar)

Een goudvis in de zee, tien filosofische verhalen over Baroe, met prikkelende denkvragen en leuke filosofieweetjes. (voor kinderen van 4 t/m 8 jaar)

Denktekenen, 45 tekenopdrachten voorzien van vragen en citaten waarmee je kinderen aan het denken kunt zetten (vanaf 8 jaar)

Met gratis doovraagkaarten

Goed doorvragen!Je krijgt bij dit pakket ook setjes met 30 doovraagkaarten. Standaard sturen we tien setjes mee. Maar als je een groter team hebt, dan kun je dat bij de bestelnotities aangeven. Dan sturen we er meer op. Nazenden doen we niet. Dus vergeet niet het benodigde aantal aan te geven.

Je kunt al deze producten ook los kopen.

Extra informatie

Gewicht 900 g
Afmetingen 22 × 22 × 10 cm

Levertijd

NB Tussen Kerst en Oudjaar versturen wij de bestellingen op 27 en 30 december. Vanaf 2 januari verzenden we gewoon weer dagelijks.

In de regel worden bestellingen die voor 15.00 uur zijn geplaatst, nog dezelfde dag verzonden. Maar omdat dit een klein bedrijf is, hanteren we voor de zekerheid een marge van 1-2 werkdagen.

Bestellingen worden via Postnl verzonden. 

Verzendkosten

We verzenden gratis in Nederland.

Verzending naar België kost € 5,95. Bestel je meer dan 50 euro, dan is de verzending naar België ook gratis.

In werkelijkheid zijn de verzendkosten naar België veel hoger. Maar wij nemen een gedeelte van de verzendkosten voor onze rekening. 

Betaalopties

Betalen kan met:

  • iDeal
  • Bancontact/Mistercash
  • PayPal
  • Creditcard (Mastercard en Visa)
  • Klarna achteraf betalen

Scholen kunnen ook bestellen op rekening.

De bankkosten voor deze betaalopties nemen wij natuurlijk voor onze rekening speciaal voor jouw betaalgemak.