PT_PPL_PP_HKS_DD-02_jan_2023
Doos van Denkdobbelen Doosje van de Praatprikkels Doosje van Praatplaatjes Doos van Praattoppers Doos Hikes - het spel dat verbindt

Filosovaardig Schoolbreed Filosofiepakket

 85,00

-20%

Met het Filosovaardig Schoolbreed Filosofiepakket heb je voor alle leeftijden materialen in huis om te gaan filosoferen op een laagdrempelige manier. Mét 10 setjes van 30 doorvraagkaarten.

(9 klantbeoordelingen)

Start in 2023 schoolbreed met filosofie voor kinderen met het Filosovaardig filosofiepakket voor groep 1 t/m 8. Met deze kaartensets en spellen zet je kinderen makkelijk aan tot filosoferen.

Met het Filosovaardig Schoolbreed Filosofiepakket heb je voor alle leeftijden materialen in huis om te gaan filosoferen op een speelse en laagdrempelige manier. In het pakket zitten onderstaande uitgaven van Filosovaardig.

Wat krijg je dan?

Praatprikkels, 50 filosofische vragen voor kinderen, bekroond met de Berrie Heesen Prijs 2012. (Vanaf 6 jaar)

Praatplaatjes, om te filosoferen met kleuters en alle andere mensen. Een set met 48 onderzoeksvragen en 50 aansprekende, grappige plaatjes om met kinderen filosofische vragen te onderzoeken. (Vanaf 4 jaar)

Praattoppers, coachkaarten voor betere gespreksvaardigheden. Met 30 coachkaarten en een activiteitenwijzer. (Vanaf 8 jaar)

Denkdobbelen, (twee stuks) het meest creatieve doe- en denkspel dat er is. Je kunt ermee tekenen, toneelspelen, dichten, verhalen schrijven, beweegspelletjes doen, uitvindingen maken en nog veel meer. En je kunt Denkdobbelen gebruiken als denkprikkel voor serieuze en minder serieuze denkgesprekken. (Vanaf 4 jaar)

Hikes, het spel waarmee je vrienden maakt. Door verschillende opdrachten worden de spelers uitgedaagd om vragen aan elkaar te stellen, zich creatief te uiten en samen na te denken. Vanaf ongeveer 7 jaar.

Met gratis doovraagkaarten

Goed doorvragen!Je krijgt bij dit pakket ook setjes met 30 doovraagkaarten. Standaard sturen we tien setjes mee. Maar als je een groter team hebt, dan kun je dat bij de bestelnotities aangeven. Dan sturen we er meer op. Nazenden doen we niet. Dus vergeet niet het benodigde aantal aan te geven.

Je kunt al deze producten ook los kopen.

Extra informatie

Afmetingen 22 × 22 × 10 cm

Levertijd

In principe verwerk ik elke werkdag de bestellingen. Maar omdat dit een eenvrouwszaak is, hanteer ik voor de zekerheid een marge van 1-3 werkdagen. Bij het vermoeden van een schooladres of bedrijf verstuur ik geen pakketten op vrijdagen, dit om te voorkomen dat de postbode op zaterdag voor een dichte deur staat.

Wil je zeker weten dat je de bestelling morgen in huis hebt, dan kun je beter ergens anders bestellen. Alle producten zijn bij de (online) boekwinkel te bestellen.

Bestellingen worden via Postnl verzonden.

Verzendkosten

Ik betaal voor jou de verzendkosten in Nederland.

Verzending naar België kost € 5,95. Bestel je meer dan 40 euro, dan is de verzending naar België ook gratis.

In werkelijkheid zijn de verzendkosten naar België veel hoger. Maar ik neem een gedeelte van de verzendkosten voor mijn rekening. Heb je geen zin in verzendkosten, dan is het handig om te weten dat alle materialen ook bij de Belgische boekhandel te bestellen zijn.

Let er bij de bestelprocedure op dat je je adres juist invoert, vooral bij het automatisch invullen van de computer ontstaan nogal eens fouten. Als we een bestelling retour krijgen vanwege een foutief ingevoerd adres en we daarom de bestelling nogmaals moeten verzenden, dan brengen we deze extra verzendkosten in rekening.

Ook als we een bestelling retour krijgen omdat je brievenbus niet aan de wettelijke eisen voldoet of omdat je brievenbus vol zit, brengen we de extra verzendkosten voor het opnieuw verzenden in rekening.

Betaalopties

Betalen kan met:

 • iDeal
 • Bancontact/Mistercash
 • PayPal
 • Creditcard (Mastercard en Visa)
 • Klarna achteraf betalen

Scholen kunnen ook bestellen op rekening.

De bankkosten voor deze betaalopties neem ik voor mijn rekening speciaal voor jouw betaalgemak.

9 beoordelingen voor Filosovaardig Schoolbreed Filosofiepakket

 1. Jeroen Bergveld (geverifieerde eigenaar)

  Mooi materiaal

 2. Ginny Krijgsman (geverifieerde eigenaar)

  De producenten zijn zeer bruikbaar voor de workshop die ik geef op scholen

 3. R Mulder (geverifieerde eigenaar)

  Leuk vormgegeven, veel voorbeeld ideeën/spellen hoe je het veelzijdig kunt inzetten

 4. Annemiek Franzen (geverifieerde eigenaar)

  Blij mee!!

 5. Christel Koop (geverifieerde eigenaar)

  Kwalitatief goede producten die goed te gebruiken zijn in de klas. Passend bij de leeftijd en op veel verschillende manieren te gebruiken

 6. Elles Zwiers (geverifieerde eigenaar)

  Erg uitgebreid, mooi.

 7. Evelien Mustert (geverifieerde eigenaar)

  Top! Prachtig uitgevoerde materialen.

 8. Idelette van der Linden (geverifieerde eigenaar)

  Mooie spellen. In te zetten in mijn lessen levenbeschouwing.

 9. Els de Nachtegaal (geverifieerde eigenaar)

  Al het materiaal roept bij iedereen de onderzoeksdrang aan

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.