Shopping Cart
hart icoon

Klantenservice Webshop Kinderfilosofie

Op deze pagina vind je alle informatie rondom de service van de Webshop Kinderfilosofie van Filosovaardig.

Levertijd

In de regel worden bestellingen die voor 15.00 uur zijn geplaatst, nog dezelfde dag verzonden. Maar omdat dit een klein bedrijf is, hanteren we voor de zekerheid een marge van 1-2 werkdagen.

Verzendkosten

We verzenden gratis bij bestellingen van € 30,00 en hoger (geldt alleen in Nederland). Onder de € 30,00 zijn de verzendkosten binnen Nederland € 2,95 exclusief btw. Buiten Nederland zijn de verzendkosten € 6,95 exclusief btw. Afhankelijk van het product wat je koopt komt daar 9% of 21% btw bovenop. Voor boeken geldt 9% btw en voor kaartensets en spellen geldt 21% btw. Dit klinkt ingewikkeld, maar dit moet zo van de Belastingdienst.

Let er bij de bestelprocedure op dat je je adres juist invoert, vooral bij het automatisch invullen van de computer ontstaan nogal eens fouten. Als we een bestelling retour krijgen vanwege een foutief ingevoerd adres en we daarom de bestelling nogmaals moeten verzenden, dan brengen we deze extra verzendkosten in rekening.

Betaling

Betalen kan met Ideal, PayPal, en bestellen op rekening (alleen voor scholen en bedrijven). Voor bestellen op rekening rekenen we een betalingstermijn van 30 dagen. We werken samen met een incassobureau voor niet betaalde facturen. Incassokosten zijn in dat geval voor de klant

Retourneren

Niet tevreden

We vinden het jammer als je bestelling niet aan je verwachtingen voldoet.

Maar gelukkig heb je op je aankoop in de Webshop Kinderfilosofie 14 dagen recht van retour. De verzendkosten van de retourzending zijn dan wel voor de klant.

Hoe moet ik dit regelen?

Je moet dan binnen 14 dagen na aankoop aangeven het product retour te willen zenden. Dit kun je doen door te mailen naar info@filosovaardig.nl of door onderstaand retourformulier in te vullen. Na deze melding heb je 14 dagen de tijd om de bestelling terug te sturen. Het product moet worden teruggezonden met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijs mogelijk- in originele staat en verpakking. Als het product retour is ontvangen, vergoedt Filosovaardig binnen 14 dagen de aanschafkosten van het retour gezonden product. Het retouradres is:

Filosovaardig
t.a.v. klantenservice
Peizerweg 97
9727 AJ Groningen

Meer informatie vind je in onze algemene voorwaarden voor de webshop.

Aanmelden retourzending

Klachten

Heb je een klacht over onze dienstverlening? Dan vind je op onze klachtenpagina informatie over hoe je de klacht kenbaar kunt maken.

Andere vragen?

Is je vraag hierboven niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of door te mailen naar info@filosovaardig.nl.

De waardering van www.filosovaardig.nl/webshop-kinderfilosofie/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 397 reviews.