Your Cart

Klantenservice Webshop Kinderfilosofie

Op deze pagina vind je alle informatie rondom de service van de Webshop Kinderfilosofie van Filosovaardig.

Levertijd

In principe verwerk ik elke werkdag de bestellingen. Maar omdat dit een eenvrouwszaak is, hanteer ik voor de zekerheid een marge van 1-3 werkdagen. Bij het vermoeden van een schooladres of bedrijf verstuur ik geen pakketten op vrijdagen, dit om te voorkomen dat de postbode op zaterdag voor een dichte deur staat. 

Wil je zeker weten dat je de bestelling morgen in huis hebt, dan kun je beter ergens anders bestellen. Alle producten zijn bij de (online) boekwinkel te bestellen.

Bestellingen worden via Postnl verzonden. 

Verzendkosten

Ik betaal voor jou de verzendkosten in Nederland.

Verzending naar België kost € 5,95. Bestel je meer dan 40 euro, dan is de verzending naar België ook gratis.

In werkelijkheid zijn de verzendkosten naar België veel hoger. Maar ik neem een gedeelte van de verzendkosten voor mijn rekening. Heb je geen zin in verzendkosten, dan is het handig om te weten dat alle materialen ook bij de Belgische boekhandel te bestellen zijn. 

Let er bij de bestelprocedure op dat je je adres juist invoert, vooral bij het automatisch invullen van de computer ontstaan nogal eens fouten. Als we een bestelling retour krijgen vanwege een foutief ingevoerd adres en we daarom de bestelling nogmaals moeten verzenden, dan brengen we deze extra verzendkosten in rekening.

Ook als we een bestelling retour krijgen omdat je brievenbus niet aan de wettelijke eisen voldoet of omdat de brievenbus vol zit, brengen we de extra verzendkosten voor het opnieuw verzenden in rekening. 

Betaling

Betalen kan met Ideal, PayPal, en bestellen op rekening (alleen voor scholen en bedrijven). Voor bestellen op rekening reken ik een betalingstermijn van 30 dagen. Ik werk samen met een incassobureau voor niet betaalde facturen. Incassokosten zijn in dat geval voor de klant.

[insert page='webshop-kinderfilosofie/retouren-webshop-kinderfilosofie' display='content']

Klachten

Heb je een klacht over onze dienstverlening? Dan vind je op onze klachtenpagina informatie over hoe je de klacht kenbaar kunt maken.

Andere vragen?

Is je vraag hierboven niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of door te mailen naar info@filosovaardig.nl.

De waardering van www.filosovaardig.nl/webshop-kinderfilosofie/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 501 reviews.