cover zo gaat dat niet

Zo gaat dat niet

 20,95

Grappige verhalen over een alien die vriendschap sluit met een hond. Door de verwondering die eruit spreekt, heel geschikt als opstapje naar een filosofisch gesprek.

Slechts 1 resterend op voorraad

Alleen al door de manier waarop het boek ‘Zo gaat het niet’ is ontstaan, valt het op. Op een dag werd er bij Esmé een nieuw schilderij het huis in gesjouwd en aan de slaapkamermuur gehangen. Ook dat nog, kunst! Er was al zoveel in het leven van Esmé veranderd door de scheiding van haar ouders. Om het beste van de situatie te maken verzon het meisje zittend op het bed verhalen bij de afbeelding.

Ik snap heel goed dat Esmé door het schilderij aan het denken werd gezet. Een ontmoeting tussen een Deense Dog en een ruimtewezen moet wel tot verbazing over elkaars leven leiden. En verbazing zet nu eenmaal snel aan tot filosoferen. Voor Esmé werd door zo met het schilderij bezig te zijn, het schilderij (en haar nieuwe leven) ook een beetje van haar. Haar vader schreef die verhalen op en de kunstenaar maakte er nieuwe schilderijen bij. Zo ontstond een bijzonder filosofisch kinderboek. Vanaf zes jaar.

Een boek van Esmé Meijer en Ron F. Meijer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.