Multipack Denkdobbelen vijf stuks
Multipack Denkdobbelen vijf stuks fj72dpi-3122 fj300dpi-2972 fj300dpi-2989
Multipack Denkdobbelen vijf stuks
Multipack aanbieding 5 stuks Denkdobbelen voor op school
Waardering 0 uit 5
 109,75  85,00 In winkelmand

Multipack aanbieding 5 stuks Denkdobbelen voor op school

 85,00

-23%

Denkdobbelen is een superleuke én leerzame activiteit om op school te doen. Als je meerdere spellen hebt, dan kun je de kinderen in groepjes laten werken. Speciaal daarvoor hebben we nu deze multipack aanbieding.

Cadeautje bij je bestelling
Handige boekenlegger met vragen en tips om over verhalen in gesprek te gaan. 

Denkdobbelen is het meest creatieve doespel dat er is. Je kunt ermee tekenen, toneelspelen, dichten, verhalen schrijven, beweegspelletjes doen, uitvindingen maken en nog veel meer. Wat je ook gaat doen, het brengt de fantasie van kinderen tot leven! Bovendien kun je met het spel makkelijk gespreksstof voor filosofische gesprekken creëren. Leuk voor thuis, op school en de bso. Voor op school hebben we nu deze leuke multipack aanbieding.

Denkdobbelen in de klas in groepjesEducatief en coöperatief spel

Met het educatieve bordspel Denkdobbelen ontwikkelen kinderen spelenderwijs hun fantasie, denken en taal! Het is daarom een superleuke activiteit om op school te doen.

Als je meerdere spellen hebt, dan kun je de kinderen in groepjes laten werken.

Speciaal daarvoor hebben we nu deze multipack aanbieding met maar liefst € 24,75 korting! Je krijgt dan vijf spellen voor € 85,00 en natuurlijk gratis verzendkosten.

Zo werkt het spel

Het basisidee is eenvoudig. Op het bordspel staan vier gedachtenwolken waar je woorden op kunt schrijven met whiteboard stift. Deze kun je ook weer makkelijk uitvegen.

De woorden in de wolkjes vormen samen een zin, opdracht of een vraag. Je stelt deze zinnen of vragen samen door te dobbelen met de dobbelsteen. Bij elke activiteit vul je weer andere woorden in.

Je kunt meer dan 31 activiteiten met het spel doen. Daardoor kun je bijvoorbeeld op school (met aftrek van de schoolvakanties) bijna elke week een andere activiteit met het spel Denkdobbelen doen.

Filosoferen

Behalve voor taalspellen en creatieve activiteiten kun je Denkdobbelen gebruiken als denkprikkel voor denkgesprekken. Je hebt met het spel dus ook veel gespreksstof om de mondelinge taalvaardigheid te stimuleren.

Gebruiksaanwijzing

Je vindt alle oefeningen, activiteiten en spellen die je kunt doen met het spel Denkdobbelen uitgebreid en praktisch beschreven op de gelijknamige website.

Extra informatie

Doelgroep

Vanaf 4 jaar

Idee & ontwikkeling

Fabien van der Ham

Illustrator

Matty de Vries

Uitgever

Filosovaardig | imprint filosofiejuf.nl

Levertijd

In de regel worden bestellingen die voor 15.00 uur zijn geplaatst, nog dezelfde dag verzonden. Maar omdat dit een klein bedrijf is, hanteren we voor de zekerheid een marge van 1-2 werkdagen.

Bestellingen worden via Postnl verzonden. 

Verzendkosten

We verzenden gratis bij bestellingen van € 30,00 en hoger in Nederland en bij een minimale besteding van € 50,00 in België.

Onder de € 30,00 zijn de verzendkosten voor Nederland € 3,50.

Verzending naar andere landen dan Nederland kost € 5,95. 

In werkelijkheid zijn de verzendkosten veel hoger. Maar wij nemen een gedeelte van de verzendkosten voor onze rekening. 

 

Betaalopties

Betalen kan met:

  • iDeal
  • Bancontact/Mistercash
  • PayPal
  • Creditcard (Mastercard en Visa)
  • Klarna achteraf betalen

Scholen kunnen ook bestellen op rekening.

De bankkosten voor deze betaalopties nemen wij natuurlijk voor onze rekening speciaal voor jouw betaalgemak.