Cover Het Onwijs Grote Filosofie Doeboek Op Reis
Cover Het Onwijs Grote Filosofie Doeboek Op Reis voorbeeldpagina doeboek op reis 1 voorbeeldpagina doeboek op reis 2 voorbeeldpagina doeboek op reis 3

Het Onwijs Grote Filosofie Doeboek Op Reis

 12,50

Gevarieerd en creatief filosofisch doeboek met daarin de avonturen van alien Karatasi, stof tot nadenken, breinbrekers, gedachte-experimenten en nog veel meer voor kinderen vanaf acht jaar.

Uitverkocht

Cadeautje bij je bestelling
Handige boekenlegger met vragen en tips om over verhalen in gesprek te gaan. 

Filosofen denken graag na over bijzondere vragen. Elsa deed dat nooit. Haar hersenen waren altijd lui, totdat ze de alien Karatasi ontmoette. Karatasi komt van een andere planeet en snapt niets van onze aarde. Ze neemt Elsa mee in haar zweefmagneet om de wereld te onderzoeken en stelt daarbij de raarste vragen. Het brein van Elsa wordt daardoor flink wakker geschud. Ga jij met Elsa mee op reis?

Alien op reis over onze wereld

Elsa reist met Karatasi naar allerlei landen, om aan haar mensen, dieren, natuur, kunstwerken en menselijke bouwsels te laten zien. Tijdens deze wereldreis komt Elsa ook het een en ander te weten over de geheimzinnige planeet van Karatasi. Dat leidt tot een ontdekking die de wereld van alle twee totaal op zijn kop zet! Zo had je vast nog nooit nagedacht over de problemen in de natuur en met het milieu.

Elk hoofdstuk begint met de ontdekkingen van Karatasi en haar verhaal is eigenlijk de kapstok voor de diverse thema’s die aan bod komen. Denk aan dromen, vrijheid, kunst, vakantie, identiteit, tijd, de ruimte en nog veel meer.

Naast het verhaal over Karatasi kunnen kinderen hun hersenen laten kraken door te tekenen, fantaseren, puzzelen, spelen en kijken. Ze kunnen zich ook verwonderen over alle denkchallenges, dilemma’s en breinbrekers.

Voor thuis en in de klas of bso

Om thuis te gebruiken en op vakantie natuurlijk. Maar ook voor in de klas want met de vragen uit het boek kun je ook in de klas met zijn allen nadenken. Ook kun je er kinderen die altijd snel klaar zijn met hun werk in laten werken. Werk je op een bso, leg daar dan ook een paar exemplaren neer zodat kinderen er mee bezig kunnen of pak het boek er af en toe bij als je met een groep kinderen aan tafel zit om zo met ze in gesprek te gaan.

Het lettertype is aan de kleine kant maar zal voor de meeste kinderen geen problemen opleveren.

Extra informatie

Gewicht 200 g
Afmetingen 265 × 210 × 12 cm
Doelgroep

groep 5, groep 6, groep 7, groep 8, Vanaf 8 jaar

Aantal pagina's

100

Auteur

Uitgever

Veen Media

Levertijd

In de regel worden bestellingen die voor 15.00 uur zijn geplaatst, nog dezelfde dag verzonden. Maar omdat dit een klein bedrijf is, hanteren we voor de zekerheid een marge van 1-2 werkdagen.

Bestellingen worden via Postnl verzonden.

Verzendkosten

We verzenden gratis bij bestellingen van € 30,00 en hoger in Nederland en bij een minimale besteding van € 50,00 in België.

Onder de € 30,00 zijn de verzendkosten voor Nederland € 3,50.

Verzending naar andere landen dan Nederland kost € 5,95.

In werkelijkheid zijn de verzendkosten veel hoger. Maar wij nemen een gedeelte van de verzendkosten voor onze rekening.

Betaalopties

Betalen kan met:

  • iDeal
  • Bancontact/Mistercash
  • PayPal
  • Creditcard (Mastercard en Visa)
  • Klarna achteraf betalen

Scholen kunnen ook bestellen op rekening.

De bankkosten voor deze betaalopties nemen wij natuurlijk voor onze rekening speciaal voor jouw betaalgemak.