Shopping Cart
hart icoon

Samenwerken en/of adverteren

Cijfers en positie

Filosovaardig is een niche platform rondom filosoferen met kinderen.

Door jarenlang kwalitatief en regelmatig bloggen hebben we een sterke ranking in Google en wordt onze vakspecifieke content vaak gevonden op de eerste pagina. Doordat we al tien jaar bestaan hebben we een goede naamsbekendheid bij leerkrachten, pedagogisch en educatief medewerkers en ouders die geïnteresseerd zijn in filosoferen met kinderen.

We hebben een trouwe achterban. De nieuwsbrief heeft meer dan 10.000 actieve abonnees (het lidmaatschap van leden die een half jaar de nieuwsbrief niet hebben geopend wordt steeds beëindigd) en iedere maand hebben we ruim 10.000 unieke bezoekers op de website.

Het kan daarom  interessant zijn om via Filosovaardig je product of dienst rondom kinderfilosofie onder de aandacht te brengen.

Verkoop van jouw producten

Zijn er boeken, spellen of andere materialen die je via de webshop aan wil bieden, stuur dan een bericht met onderstaand contactformulier met informatie over je product. Dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn. In principe kopen we alleen boeken en spellen in via het Centraal Boekhuis of via Boosterbox. Maar een enkele keer maken we een uitzondering. 

Zoek je een uitgever?

Denk je dat je een interessant spel, boek of ander product hebt ontwikkeld rondom kinderfilosofie en zoek je daarvoor een uitgever? Dan kun je je uitgewerkte idee, manuscript of plan per mail insturen. Er wordt vervolgens gekeken of je product aansluit bij de visie van Filosovaardig en of het commerciële potentie heeft. Je materiaal moet sowieso aan de volgende criteria voldoen:

– Het draagt bij aan de ontwikkeling van het autonome denken van het kind

– Het is toegankelijk en praktisch inzetbaar door de doelgroep (leerkrachten, pedagogisch medewerkers, ouders e.d.)

Affiliate links

Je kunt ook vanaf je eigen website een link naar producten in de webshop plaatsen. Als iemand dan na het klikken op jouw link dat product koopt, krijg je 10% van de verkoopprijs.  Klik voor meer informatie.

Andere samenwerkingen

Heb je ander soort ideeën voor samenwerking? Dan mag je natuurlijk ook altijd contact opnemen om je idee voor te leggen.

Contactformulier

De waardering van www.filosovaardig.nl/webshop-kinderfilosofie/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 269 reviews.