Your Cart

Help, mijn vader is een puber

Deel dit blog:

Cover van Help, mijn vader is een puberDe vader van Sara doet raar. Hij komt terug van de kapper met een idioot kapsel, draagt ineens cowboylaarzen en strakke shirts, en hij sleutelt avonden aan zijn oude motor. ‘Ik ga alles anders doen,’ roept hij. Ook vindt hij mama opeens saai en haar kapsel tuttig. Dat hij dikke vrienden wordt met Bert, de vader van buurjongen Aaron, bevalt Sara helemaal niet. ‘Zo begon het bij mijn vader ook,’ waarschuwt Aaron. Zijn ouders zijn nu gescheiden.

Tijd voor actie! besluit Sara daarom als haar vader met Bert gaat motorrijden in de Ardennen. Erg gesmeerd verloopt die actie niet. Sara komt zichzelf nogal eens tegen. En niet alleen zichzelf, maar ook een zakkenroller, een verdacht aardige man en een groep irritante blufpubers. Het zit niet mee, vindt Sara, al vindt Aaron dat alles juist meezit. Totdat blijkt dat echt alles anders wordt.

Wist je dat…
Ik zelf ook de treinreis heb gemaakt die Sara maakte? Dat deed ik expres omdat ik wel wilde dat alle details over de stations en de plaatsen klopte.

Bestelinfo
Je kunt ‘Help, mijn vader is een puber’ kopen bij de (internet)boekwinkel.

ISBN 9789044814088, uitgeverij Clavis, 2010, € 12,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen gerelateerde berichten gevonden...

De waardering van www.filosovaardig.nl/webshop-kinderfilosofie/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 453 reviews.