Your Cart

De zeehond zonder naam

Deel dit blog:

Cover van De zeehond zonder naam‘De zeehond zonder naam’ gaat over Teun. Hij heeft in de zeehondencrèche een zieke zeehond gezien. Hij wil de zeehond graag helpen. Dat kan, als hij geld geeft. Veel geld. Dan mag hij de zeehond ook een naam geven. Mama wil wel helpen. Maar Teun moet ook zelf werken voor het geld. Zal Teun snel genoeg geld hebben? En zal de zieke zeehond beter worden?

De zeehond zonder naam is een samenleesboek voor kinderen vanaf groep 3. Samenlezen doe je door om de beurt een paar regels voor te lezen, ieder op zijn eigen niveau. Dat kun je doen met bijvoorbeeld je opa of oma, je papa of mama, je juf of meester of met een ouder kind. Dit is leuk omdat je dan al snel een echt verhaal kunt lezen.

Weetje
Noël en Kim zijn door mijn boek op het idee gekomen om zelf geld in te zamelen om een zeehond te adopteren. Of het ze gelukt is, lees je op hun website Red de zeehonden.

Bestelinfo
Je kunt ‘De zeehond zonder naam’ kopen bij de (internet)boekwinkel.

ISBN 978 90 5300 332 9, uitgeverij Delubas, 2010, € 12,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogs

De waardering van www.filosovaardig.nl/webshop-kinderfilosofie/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 453 reviews.