Shopping Cart
hart icoon

De baas van Bor

Deel dit blog:

Cover van De baas van BorBor is de waakhond van Boer Bruut. Boer Bruut is heel gemeen. Hij houdt niet van dieren op zijn land. Hij zet vallen en schiet raven dood. Bor doet alles om de dieren te redden. Ook al weet hij dat zijn baas dan boos wordt. Bor vindt zijn leven stom. Mol zegt dat hij weg moet gaan. Maar dat kan niet. Want wie moet dan de dieren redden?

De baas van bor is een samenleesboek voor kinderen vanaf groep 3. Samenlezen doe je door om de beurt een paar regels voor te lezen, ieder op zijn eigen niveau. Dat kun je doen met bijvoorbeeld je opa of oma, je papa of mama, je juf of meester of met een kind dat al wat vlotter leest. Dit is leuk omdat je dan al snel een echt verhaal kunt lezen.

AVI-niveau: Start, E3

Bestelinfo
Je kunt ‘De baas van bor’ kopen bij de (internet)boekwinkel. Dan krijg je er ook filosofische praatvragen bij zodat je na elk hoofdstuk een filosofisch gesprekje kunt voeren met je leesmaatje.

ISBN 978 90 5300 332 9, uitgeverij Delubas, 2014, € 12,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geen gerelateerde berichten gevonden...

De waardering van www.filosovaardig.nl/webshop-kinderfilosofie/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 419 reviews.