Your Cart

Bottenjacht

Deel dit blog:

Cover van BottenjachtTijdens het vissen in het Lauwersmeer vinden Raffie, Evert en Wiet een scheepswrak en een walvisbot. Ze gaan op zoek naar de rest van het geraamte, maar wie is toch die man die hen steeds begluurt? En waarom zoekt Kobus de strandjutter naar hetzelfde geraamte? Langzaam weten de drie het mysterie rondom het walvisbot op te lossen.

Bottenjacht is een samenleesboek voor kinderen vanaf groep 5. Samenlezen doe je door omstebeurt een paar regels voor te lezen, ieder op zijn eigen niveau. Dat kun je doen met bijvoorbeeld je opa of oma, je ouders, je leerkacht of met een ouder kind. Je kunt het verhaal natuurlijk ook gewoon alleen lezen.

Wist je dat?
Ik dit verhaal verzon toen ik mee was op schoolreisje met mijn kinderen naar het Lauwersmeer en de Waddenzee? Later toen ik er een boek over wilde schrijven, zijn we met zijn allen terug gegaan voor research en hebben we een rondje Lauwersmeer gedaan en alle plekken uit het boek bezocht. Zoals restaurant ’t Boze Wijf, de camping, Zoutkamp en het Wad.

Bestelinfo
Je kunt ‘Bottenjacht’ kopen bij de (internet)boekwinkel.

ISBN 9053005390, uitgeverij Delubas, 2013, € 12,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste blogs

De waardering van www.filosovaardig.nl/webshop-kinderfilosofie/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 452 reviews.