Your Cart

Gastbloggers gezocht!

Gastbloggers gezochtWe vinden het leuk en nuttig om ervaringsverhalen van leerkrachten, ouders en andere opvoeders te delen op deze website. Denk aan blogs over filosofische gesprekken met je eigen kinderen of kleinkinderen of klas. Maar je kunt ook aan andere plekken denken waar je kunt filosoferen met kinderen zoals de kinderopvang, museum, buurthuis of een bibliotheek.

Het kan heel inspirerend voor lezers zijn om niet alleen tips en ervaringen van een expert te lezen, maar ook de ervaringen van leerkrachten, ouders en andere opvoeders. De ‘peers’ van de websitebezoekers zeg maar.

Dit betekent dus niet dat je perse heel ervaren in filosoferen moet zijn. Juist ook de problemen waar je als beginneling tegenaan loopt, kunnen heel interessant zijn om te lezen. Mits het blog ook leidt tot een praktische tip of een verhelderend inzicht voor de lezer.

Honorarium gastbloggers

Daarom zoeken we gastbloggers die af en toe een blog willen schrijven over hun ervaringen met filosoferen. We bieden hiervoor een prijs vergelijkbaar met wat gemiddeld gehanteerd wordt voor freelance auteurs van onderwijstijdschriften.

We vragen daarvoor

– goed en vlot geschreven blogs
– in goed Nederlands
– passend bij de schrijfstijl en doelstellingen van filosovaardig.nl
– met aansprekende ervaringsverhalen waar anderen van kunnen leren
– concreet en dicht bij de praktijk
– die meer bevatten dan leuke anekdotes
– én, heel belangrijk, de bereidheid om redactionele tips en suggesties ter harte te nemen en toe te passen op je tekst

Natuurlijk mag het blog geen verkapte reclame zijn voor je eigen organisatie. Maar je kunt in je auteursprofiel wel korte informatie kwijt over je eigen praktijk en een link naar je website.

Spreekt dit idee je aan? Neem dan contact op. Dan sturen we meer informatie en kun je wellicht een keer een proefopdracht doen.

In de categorie gastblogs vind je de bijdragen van onze huidige gastbloggers.

De waardering van www.filosovaardig.nl/webshop-kinderfilosofie/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 473 reviews.