Your Cart

Podcast Filosoofje: voor en door kinderen

De podcasts van Filosoofje bestaan uit filosofische gesprekken tussen kinderen en een filosoof, waarbij ook stellingen, verhalen of gedichten worden besproken. Het is interessant om de gesprekken te beluisteren, maar nog leuker om ná het luisteren zelf door te praten over het onderwerp. De podcasts kunnen daarom goed worden gebruikt in de klas en thuis.

Je kunt de podcasts ook gebruiken als instructiemateriaal. Je kunt namelijk horen hoe je een filosofisch gesprek kunt begeleiden.

Daarom dus is Filosovaardig zo blij om samen te werken met Filosoofje. Want nu kunnen ook alle gebruikers van Filosovaardig makkelijk de podcast vinden, beluisteren en in de gaten houden of er al weer een nieuwe is verschenen.

Filosoofje maakte het eerste seizoen de podcast samen met Maaike Merckens van Wonderwhy. Binnenkort verschijnt er een nieuw seizoen met Kleine Grote Denkers. De podcast Filosoofje is bedacht en gemaakt door Lisa Roozen.

Hoe werkt het?

Klik op een aflevering die je interessant lijkt, en je kunt meteen luisteren. Dit kan natuurlijk op je telefoon, maar bijvoorbeeld ook via het digibord.

[wp-rss-aggregator template=”default”]

 

De waardering van www.filosovaardig.nl/webshop-kinderfilosofie/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 495 reviews.