Shopping Cart
hart icoon

Database met lesbrieven bij prenten- en kinderboeken

Bij de meeste prentenboeken en bij sommige andere (voorlees)boeken bieden wij een download met praattips of vragenkaartjes aan. Het gaat in totaal inmiddels al om meer dan 35 downloads. Je krijgt deze cadeau als je het betreffende boek of spel in de Webshop Kinderfilosofie aanschaft.

Maar het kan natuurlijk zijn dat je het boek of spel al hebt, en toch deze download graag wilt gebruiken. Dan kun je gebruik maken van dit abonnement waarmee je toegang krijgt tot alle downloads uit de Webshop Kinderfilosofie.

Voor slechts 7,50 per jaar mag je alle downloads vrij gebruiken. In verband met het auteursrecht mag je ze echter niet buiten je familie of school waar je voor werkt verspreiden.

Product materialen

De downloads met de kaartjes met doorvraagvragen kun je sowieso bij elk gesprek gebruiken.

Doorvraagvragen vragen naar de gedachtes achter een antwoord of uitspraak. Zonder doorvraagvragen zal je gesprek niet filosofisch worden, en blijven hangen in een uitwisseling van ervaringen en meningen. Het is dus echt belangrijk om steeds goed door te vragen.

Doorvraagvragen kun je bij alle thema’s en gesprekken gebruiken.

Download daarom deze doorvraagkaarten als eerste. Knip ze uit en lamineer ze, zodat je ze steeds opnieuw kunt gebruiken. Er is ook een speciale versie voor kleuters.

De waardering van www.filosovaardig.nl/webshop-kinderfilosofie/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 415 reviews.