Shopping Cart
hart icoon

Bedankt!

Bedankt voor je bericht. We proberen binnen drie werkdagen op je bericht te reageren.

Kijk in de tussentijd gerust nog even rond op de website!

De laatste inspiratieblogs:

Diverse handen

‘Diversiteit bespreken is mijn angst’

Diversiteit. Dit onderwerp bespreken is mijn angst en laat dit alsjeblieft geen angst zijn die de kinderen van mij over gaan nemen.’ In dit gastblog vertelt Lena de Koning hoe zij ondanks haar angst toch het gesprek aan ging met haar leerlingen. 

Meer lezen...
Vragen en antwoorden over de aarde

Een heel fout maar goed antwoord van de juf

‘Er was iets veranderd. De onbevangenheid was weg.’ Als je als volwassene antwoorden geeft, stoppen kinderen met denken. Dat ontdekte gastblogger Ingrid Bouma. Nu bijt ze liever het puntje van haar tong af dan dat ze nog een keer een antwoord geeft.

Meer lezen...

Check de nieuwste producten in de Webshop Kinderfilosofie

Cover Ik wil mijn hoed terug

Ik wil mijn hoed terug

Beer is zijn hoed kwijt en niemand heeft hem gezien. Gek genoeg draagt muis een hoed die opvallend veel op Beers hoed lijkt. Hoe los je zoiets op? Beer kiest voor een onverwachte oplossing. Maar wat zou jij doen?

Meer lezen...
Cover van Mijn steen

Mijn steen

Stel je voor dat iemand ineens jouw lievelingsteen inpikt! Ineens is het niet meer gewoon jouw steen, maar moet je uitleggen waarom het jouw steen is. Dat valt niet mee!

Meer lezen...
De waardering van www.filosovaardig.nl/webshop-kinderfilosofie/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 181 reviews.