Shopping Cart
hart icoon

Zo ga je in gesprek met Max en de Maximonsters

Deel dit blog:

Cover Max en de MaximonstersDe leesbevorderingscampagne Geef een (prenten)boek cadeau heeft als missie om alle kinderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken uit de jeugdliteratuur. Boekhandels en diverse landelijke organisaties bundelen hun krachten om elk jaar een jeugd- en een prentenboekklassieker op een toegankelijke manier beschikbaar te maken. Vanaf vrijdag 18 juni is Max en de Maximonsters voor € 2,50 overal verkrijgbaar.

Ook Filosovaardig doet mee aan deze actie en het actieboek Max en de Maximonsters is ook in de Webshop Kinderfilosofie te koop voor € 2,50.

Gratis download met praattips

We hebben bij het boek ook een gratis download gemaakt met tips over hoe je over het verhaal van Max in gesprek kunt gaan.

Het boek gaat over Max die op een avond zonder eten naar bed wordt gestuurd. Dan groeit er een bos in zijn kamer waar heel veel monsters wonen.

Door de prachtige prenten en de vele lagen die in het verhaal zitten, kun je dit boek meerdere keren voorlezen en er steeds weer opnieuw over in gesprek gaan. Over angst, gevoelens, stout zijn, fantasie en nog veel meer.

Dus: koop het boek voor € 2,50, voor jezelf of een ander.

Voorwaarden
Zolang de voorraad van het Centraal Boekhuis strekt.

Tips uit de Webshop Kinderfilosofie

De waardering van www.filosovaardig.nl/webshop-kinderfilosofie/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 280 reviews.