Shopping Cart
hart icoon

Jaaaah! Er is weer een nieuw Filosofie Doeboek!

Deel dit blog:

Het Onwijs Grote Filosofie Doeboek 2020Elk jaar geeft het Filosofie Magazine een filosofie doeboek voor kinderen uit. Voorheen deden ze dat in de zomer maar dit jaar al in april om zo te verschijnen in de Maand van de Filosofie. Nou is die maand vanwege Corona uitgesteld maar nu alle kinderen thuiszitten is het Filosofie Doeboek 2020 extra welkom!

Net als voorgaande jaren is Het Onwijs Grote Filosofie Doeboek 2020 een ontzettend vrolijk, gezellig, gevarieerd, prikkelend en uitdagend boek. Het staat vol filosofieweetjes, spelletjes, puzzels, doe-opdrachten, invullijstjes, denkvragen en grappige dialogen. Kinderen worden zo spelenderwijs aan het filosoferen gezet.

Thema: waarheid

Met het thema sluit het Filosofie Doeboek 2020 dit jaar aan op het thema van de Maand van de Filosofie en dat is waarheid. Een fantastisch thema natuurlijk waarmee je allerlei kanten op kan. Denk aan nepnieuws, eerlijk zijn, nuances, logica, wat kun je zeker weten, fantasie, etc.

Kortom: leuk en leerzaam boek en zeer welkom voor de momenten waarop je kind de thuislessen even beu is maar nog wel iets leerzaams wil of moet doen.

De vormgeving van het Filosofie Doeboek 2020 is zoals altijd weer kleurrijk en gevarieerd. Het lettertype is aan de kleine kant maar zal voor de meeste kinderen geen problemen opleveren.

Vanaf een jaar of acht.

Gemaakt door de makers van Filosofie Magazine in samenwerking met kinderfilosoof Sabine Wassenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.filosovaardig.nl/webshop-kinderfilosofie/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 96 reviews.