Shopping Cart
hart icoon

Denktekenen genomineerd voor NOT Innovatie Award

Deel dit blog:

Inkijkje DenktekenenFeest! Denktekenen is door de vakjury genomineerd voor de NOT Innovatie Award 2021!! Samen met vier andere genomineerden wacht ik nu tot eind januari in spanning af wat de uitslag zal zijn. Dat duurt nog lang. Maar dat heeft als voordeel dat ik drie maanden lang kan vieren dat ik genomineerd ben! Daarnaast maakt Denktekenen ook nog kans op de Publieksprijs. Daar heb ik jouw hulp bij nodig. Stem jij voor Denktekenen?

Tijdens de onderwijsbeurs NOT 2021 worden de winnaars van de Innovatie Awards bekend gemaakt. Er worden twee Awards uitgereikt: een Juryprijs en Publieksprijs. Er waren 18 inzendingen. Onder leiding van een onafhankelijke vakjury zijn inmiddels 5 innovaties genomineerd voor de Juryprijs.

Stem voor de Publieksprijs

Van 2 november t/m 19 januari kun je via deze website jouw stem uitbrengen op de innovatie die jij het meest onderscheidend en beste vindt. Ik hoop natuurlijk dat je voor Denktekenen en daarmee voor filosoferen met kinderen stemt. Via deze link vind je alle inzendingen en kun je stemmen.

Uitleg Denktekenen

Wat is macht? Of vrijheid, je ziel, de tijd? Een simpel antwoord is op zulke vragen makkelijk te geven. Je kijkt gewoon in het woordenboek. Toch wil je kinderen meer leren dan een definitie, want het zijn begrippen waar iedereen anders over denkt. Het filosofische denkspel Denktekenen helpt kinderen om hun eigen antwoorden te vinden.

Door kinderen te laten tekenen zet je ze op een andere manier aan het denken. Want als je tekent, denk je op een logische én creatieve manier na. Bovendien geeft tekenen rust om eerst zelf na te denken. Na het tekenen kun je samen filosoferen.

Filosofie wordt kinderspel met onze materialen!

De waardering van www.filosovaardig.nl/webshop-kinderfilosofie/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 393 reviews.